Translate content

Below you are able to select a language you wish to translate to. Do notice that not all of the course contents will be translated.
Velkommen
Velkommen

Velkommen til EVAs samling af træningsmaterialer.

Her finder du links til materialer, hvor du kan lære mere om iværksætteri og at starte en virksomhed.

Materialerne er delt op i 5 kapitler med forskellige emner.

Da du afsluttede testen "Udforsk dit iværksætter-potentiale', fik du en tilbagemelding med anbefalinger til, hvilke kapitler du bør fokusere på.

Du vælger det kapitel, du ønsker at udforske, ved at klikke på 'Kursus' i menuen i toppen af siden. Der kan du vælge, hvilket af de 5 kapitler du ønsker at gå i gang med. Når du har gennemgået det kapitel, kan du enten vende tilbage hertil eller vælge et andet kapitel i menuen.


Vejledning til at bruge denne samling

Brug din tilbagemelding fra testen til at reflektere over, hvad der er dine svage områder og hvad du har brug for at lære mere om.

I kapitlerne, der hører til de områder, finder du en kort beskrivelse af materialet, som linket fører videre til. Der er tilføjet lidt yderligere information, som kan hjælpe dig med at bestemme, om materialet er relevant for dig.

Linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan bruge den tid, du behøver, før du vender tilbage hertil og fortsætter.

Husk, at informationerne i kapitlerne er relevante og direkte relaterede til Iværksætter-simulatoren, hvor du bagefter kan teste dine kompetencer.

Kapitel 1 - Oprettelse af virksomhed

Her findes information om lovgivning og procedurer for at starte en virksomhed. Der er også information om at være selvstændig og hvad dette betyder.

Kapitel 2 - Start din virksomhed

Her finder du praktiske overvejelser om at starte en virksomhed og alle de detaljer, der er brug for at overveje, for at udvikle en sund forretningsplan.

Kapitel 3 - Adgang til økonomiske midler

Ideer og muligheder til at finde den finansiering, du har brug for til at starte din virksomhed.

Kapitel 4 - Salg og markedsføring

Forskellige markedsføringsstrategier og -aktiviteter, der er gode at kende som iværksætter. Der gives også indblik i salgsstile og -teknikker.

Kapitel 5 - Kultur, sprog, kommunikation og netværk

Indblik i kommunikationsstile og hvordan du kan bruge dem i dit arbejde som iværksætter. Du får indblik i at lægge mærke til kulturelle regler og hvordan virksomhedskulturen i landet er.